15 lucruri pe care trebuie să le știi când iți alegi rochia de mireasă

 1. Rendez-vous ?

Dă-ne întâlnire şi povesteşte-ne visul ! Un telefon din timp îţi garantează  toată atenţia noastră, iar în 45 de minute ne uităm deja la prima schiţă a rochiei tale. Nici nu-i nevoie să întrebi, susţinătoarele tale sunt mereu binevenite 

 1. Inspiraţia din online, conturul realităţii.

 Pinterest, instagram, celebrităţi – fă-ţi temele si prezintă-le în faţa clasei ! Vom urmări cu interes motivele care te încântă  şi ne vom alătura cu voioşie aventurii ce te aşteaptă.

 1. Concurs de întrebări despre tine ?

Momentul tău trebuie să fie însoţit de persoane care ştiu să recunoască mulţumirea în gesturile tale. Ai nevoie doar de cei care  se pot bucura sincer de zâmbetul larg asortat rochiei potrivite.

 1. Poveşti din ziua nunţii.

Vorbeşte-ne despre tema, decorul şi orice detaliu important al nunţii tale, iar noi o să croim motivul în jurul căruia să se învârtă lumea.

 1. Graba strică treaba…

…iar noi livrăm pasiune şi încântare ţesute în voaluri şi broderii. Şi pentru că atenţia la detalii se plăteşte în minute lungi, te aşteptăm din timp la atelier. O rochie de mireasa cere aproximativ 6 luni sa fie gandită, croită, probată şi finisată.

 1. Experienţa e de partea noastră, însă rochia e a ta.

Pentru că avem misiunea de a îmbraca preţios formele şi personalitatea ta, ne place să te suprindem cu ideile noastre. Ţinem întotdeauna cont de dorinţele tale, însă te invităm sa  intri  în jocul nostru şi să experimentezi siluete noi ce ce pot depăşi aşteptările tale.

 1. Cenuşăreasa

Cine mai are nevoie de lămuriri când vine vorba de importanţa pantofilor ? De acord, nimeni ! Dacă ai găsit perechea de pantofi care să complimenteze mişcările rochiei, insistăm să ne încânţi ! Vrem să îi auzim păşind pe podelele noastre !

 1. Din culise

Detaliile din spatele cortinei sunt sarea şi piperul spectacolului. Dacă vrei să porţi o lenjerie deosebită sau modelatoare în ziua nunţii, o punem la loc de cinste şi în atelierul nostru, aşa că ia-o la probe!

 1. Puterea detaliilor.

Un ac de păr ori un şirag de perle? Sau poate un colier? Orice accesoriu pe care vrei să-l porţi în ziua nunţii poate fi pură  inspiraţie în alegerea sau crearea rochiei. 

 1. Oglindă, oglinjoară…

Nu lăsa frica să ştirbească imaginea cea mai apropiată de realitatea din ziua nunţii ! Poartă rujul îndrăzneţ sau machiajul natural pe care ţi-l doreşti pentru ziua nuntii tale. 

 1. Rochii necuvântătoare…

Aşa cum omul sfinţeşte locul, tot aşa femeia însufleţeşte croiul şi dă viaţă materialelor. Îndrăzneşte să pui în lumină ceea ce poate pare şters pe umeraş !

 1. Despre tine…

Alegerea nu e una  uşoară, mai ales dacă încerci să împaci mai multe tabere. Rămâi fidelă stilului tău, şi vei vedea cum autenticitatea va cerne totul  cu mult mai multă uşurinţă.

 1. Prinde culoare !

Că vorbim de nuanțe de roz sau nude, acestea aduc un suflu nou rochiilor de mireasă. Probează, experimentează şi trăieşte în ce culoare vrei !

 1. Paza bună trece primejdia rea.

Dacă te-ai văzut cu rochia în dulap şi tentaţia de a o transforma în perechea de blugi preferată este mult prea mare, ia în considerare să o laşi în grija mamei sau a unei prietene pâna la nuntă.  

 1. Cutia cu amintiri.

Îngrijeşte-te de rochie imediat după nuntă – du-o la curăţat şi păstreaz-o în husa primită alaturi de amintirile răsăritului care te-a găsit dansând şi îmbrăcată de sărbătoare.